Žila
Zářila
Žila byla je
Svítila i ve spánku
Voněla
Tepala
Hladila
Milovala
Tak moc
Tak pořád
Až si na to zvykli
Brali za samozřejmé
A ona při tom odcházela
Pomalu a postupně
Až z ní zůstala jen ta vůně
A ta láska co jim dala
Náhle je tu smutek
Vzpomínky
Pocit viny
Procitnutí
Hledání
A nic
Není a nebude
Vrátit to nepůjde
Jsem tu sám
Ztracen a opuštěn
Přečteno 95x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)