modrá láska
podražila jsi v ceně
jako to uhlí
skládal jsem ženě
chtěl poklad z truhly
získal jsem jenom
plátno se švestkami
… že měla radši paliče
jenž léčí lihem rámy
a já jen oprašoval
modro na stěně?
proč já se také nevěnoval
slivce i pálené?
… že jsem jak fosílie
nehořím
a srdce mám
ztuhlý
spaluji žal a rosím karbid
poslala mě k vodě
a tak jsem voda
v pekelné kotelně
Přečteno 115x
Tipy 16
Poslední tipující: Sonador, RadekČ, IronDodo, narra peregrini, Psavec, IkkarisKa, Ophelia81, cappuccinogirl, Anfádis, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)