Ve hvězdách se vroucí lásky zář odráží,
ve Tvých snech se láska jasně zjeví
V nekonečném vesmíru spolu tančí,
láska nás stále provází
V našich srdcích hudba lásky zazněla,
melodie štěstí nás obklopila
Nikdy nás neopustí, ale navždy spojila,
v srdcích našich láska zůstala
Do našich životů se nám vrátila,
štastnou píseň nám znovu zazpívala
Spolu šťastně do budoucnosti kráčíme,
v srdci nám jako víno zraje
Krok po kroku blíž k našemu snu putujeme,
v lásce se vzájemně koupeme
Naše srdce jako jedno společně tluče,
věřím, že lásku nic neporuší
S láskou jako průvodcem šťastně žijeme,
v ní naše sny postupně naplňujeme
Ve věčnosti naší láska nejvýše září,
spojení, jež nikdy nezestárne a neztratí