Keď láska vzplanie nám
Keď láska vzplanie nám
a očné viečko zvlhne
pripnem drahokam
na tvoje srdce smutné.
Keď láska vzplanie nám
a mesiac nás budí
živej vody dám
tvojej smädnej hrudi.
Keď láska vzplanie nám
a bozk bude mať rýchlosť strely
ja ti ho zľahka dám
na tvoje bôľne pery.
Keď láska vzplanie nám
a očné viečko zvlhne
chcem byť s tebou sám,
kým láska vzbĺkne.