zas jenom*
zas jenom pošetile s představami
leháme do vonných postelí
jsme na louce
spolu
ale sami
já mám neděli a ty už pondělí
zas jenom nehmotné doteky
co stébla tlačí se do sukně
a pozoruješ mraky
já ještě zimuji jak motýl
nevzbuď mě
blíží se polibek
jsi už
a já se držím s pátky
zatímco ty už sníš o středě
spím
tvá pleť zas nezebe
a já mám sen ze zmrzlin
jdeme dál
oba se nadechujeme říct že na louce se nic nestalo
už slovo visí ti na řasách
a vtom objímáš tak pevně
jako by něco znamenalo
že za chvíli budu ti říkat lásko z hvězd
Přečteno 117x
Tipy 24
Poslední tipující: jort1, IronDodo, martinaV, Marťas9, Chane, Iness, Sonador, Kan, RadekČ, Ophelia81, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)