Tri slová
Tri slová našiel som v Tvojom rozkvete
tri slová v písané do kameňa
tri slová blúdia po svete
jedna láska nájdená.
Tri slová blúdia v Tvojej premene
šepkal som o našom žití
Tvojim očiam sny boli zverené
láska za hrsť bôľov hodí Ti.
Tri slová našiel som v Tvojom rozkvete
teraz celý svet z dlane ti dám
tri slová blúdia po svete
rád ťa mám.
Príbeh lásky ožil v Tvojom objatí
živá voda z prameňa
pi pokiaľ sa voda nestratí
moja krásna ozvena.
Moc hezky napsané...
29.04.2024 12:29:15 | Žluťák