průvodce snů
na dnešek mě vracel rodině
byli tam všichni
mohl jsem se setkat s blízkými
kteří odešli
pokračovat děj událostí
které se nestaly
a přesto v jiné dimenzi to jsoucno
cítilo můj žal jak máj
přítomnost však nezměnila moji samotu
hledal jsem bedekr u stánku se zmrzlinou
u obchodníčka s úzkými uličkami
ze šperků
nikdo nevěděl proč jsi nás opustil
čím jsi byl ukončen
pocit žes mohl tu být
šel mé kroky městem plným jazzu
na stanoviště buněk na horách s vyvráceným oknem
kdo zůstane poslední
ponese dveře odpovědnosti na zádech
nebo sem dojdou úřední modráci
tím oknem z vrchu jsem viděl do zahraničí k slunci
ne nešel jsem tam
sešel jsem z kopce štěrkovou solí
jak jaro opouštějící hor
na náměstí
kde se mě ptali na jakou chodím poštu
to já vím
tak to podepiš
a věčný bol poneseš si po probuzení dál životem
životem svým už bez nich
Přečteno 105x
Tipy 24
Poslední tipující: jort1, jitoush, Marten, RadekČ, Iness, Anfádis, Psavec, Marťas9, Tomcat, IronDodo, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)