V očích se toho dá spatřit opravdu mnoho.
Hezká báseň, ráda jsem se u ní zastavila. Pěknej večer přeju:-)*
30.04.2024 21:31:33 | cappuccinogirl
Při opěvování tělesnosti je slušný posluchač vždycky trochu nesvůj - ve smyslu že nám do toho přece nic není. A když to básník neudělá když mlčí o tom čeho je plný, tak zase jeho řeč nezní upřímně autenticky...
Čtivý a zajímavý je až závěr s nečekanou zápletkou jiného vnímání (ne)dokonalosti.
30.04.2024 09:43:02 | Ezop