Nedokončené sny padají jako stuha,
topíc se v hořkosti kávy,
oddělujíc čokoládové přechody...
Jsem k tobě upřímný.
Ale ty, říkáš mi, že je to jen rozmar,
malý žertík a trocha zábavy.
Když, do ucha šeptám Ti:
"Nikdy jsem nepoznal lásku, žhavější a silnější..."
Takové zašeptání do ucha
se jistě hezký poslouchá...
Nádhernou vůni jsi dal svý básni:-)*
30.04.2024 21:52:42 | cappuccinogirl