Hlas mého srdce

Hlas mého srdce

Anotace: věnováno mé tajné lásce...

Jsi láska má jediná,

Ty jsi moje vidina

Lásku mou chci Ti dát,

i kdyby celý svět proti mně chtěl hrát

 

Jsi ta moje lepší polovička,

bez které bych nebyla nic

S Tvým úsměvem začíná každý můj den,

s Tvým objetím končí každá má noc

 

Jsi jiskrou v mém oku,

jsi písní na mých rtech

Jsi vůní v mém srdci,

která ve mně navěky zůstává

 

Tvá láska je pro mě jako melodie,

která v mém srdci stále hraje

Tvá láska je pro mě slovně nedosažitelná,

abstraktní umělecká díla nepopsatelná

 

Jsi mé srdce, které bije uvnitř mé duše,

jsi moje duše, která se skrývá v mé myšlence

Jsi moje myšlenka, která se ukrývá v mé mysli,

jsi má mysl, která směřuje jen k Tobě

 

Jsi můj celý život

Autor Misha, 30.04.2024
Přečteno 151x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, cappuccinogirl, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

No tedy, opravdu silné řádky, cit vřelej v nich...:-)*

30.04.2024 22:23:11 | cappuccinogirl

líbí

takto se v poslední době cítím a každý den mi rozzáří a můj smutek zahání...:-)*

01.05.2024 20:00:16 | Misha

líbí

Pěkné.

30.04.2024 19:41:50 | mkinka

líbí

děkuji moc a moc si toho vážím

01.05.2024 19:57:56 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel