Melodie zní v tobě,
Při nádechu se na chvíli zastaví...
Neříkej mi všechna tajemství,
jsem jen stín ve tvém okně,
iluze živých snů.
Jsem duch... notových čár,
co trhají srdce a hned jej vzkřísí...
Napsal jsem báseň pro Tebe...
pokropen vodou svěcenou...
Čteš to jako hudbu.
A proto v tobě zní melodie,
jako ozvěna ozvěny.
Partita, tajemství lásky.
Kterou jsme hráli v noci
půl hodiny před ranním svítáním.
♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫