Jsi mou tajnou láskou,
o které nemá nikdo zdání
Ve Tvé blízkosti jsem jako pták,
jejíž píseň jemně a ladně zní
Tvá slova jako letní vánek po duši pohladí,
v srdci nesmazatelnou stopu zanechávají
V hlavě se mi myšlenky rozbouří,
v srdci mém nové touhy probudí
Jsi má síla, která mě vpřed pohání,
s Tebou mi připadá, že vše ožívá
V mém těle se vášeň jako oheň rozhoří,
všechny pochybnosti spálí
Záblesky Tvé lásky jako hvězdný déšť moje obzory rozjasní,
ve tmě noci jsi mým světlem, co mě provází
S Tvými pohlazeními se světlo všude rozlije,
v Tobě jsem nalezla lásku nepoddajnou
Tvá láska je mým kompasem,
bez Tebe bych se ztratila
V Tobě správný směr nalézám,
bez Tebe bych byla jen ztracený stín, který se toulá