Já tu sám
A Ty tam sama
S Tebou teplo večera
Se mnou zima rána...
...o svůj půvab ohlodána
Ve filmu se střílí
A v řadě na oběd řeší se brigády
A po večerech
Nade mnou
V bytě na míle vzdáleném
Však přec jen pár stop ode mě
Se krade noční poklad
A do srdcí
Se vkrádá strach
A vášeň
Kéž ty stěny steny stíní...
Já tu sám
A Ty kdes sama
U mě chladný večer
Táborová noc...
...kéž bych tam zas byl...
...bez starostí, u potoka...
...o líbání snil...
Já tu sám
A Ty tam sama
Se mnou chlad
A ve mně drama...
...absurdní