slovo co po nás zůstane
potom cos mi slisovalo srdce
si to u mne ničím
nevyžehlíš
ani kdybys kropilo prkno
kde kalhotky si ještě představují
milostný windsurfing
ale zkus utéct mými póry
jak sůl
ta se také vsákne do podlahy
ještě ji zahladím
a zmizím beze stopy
*
tak mé tělo po vodě si klouže
stanu se ostrovem pro opuštěnou houžev
kde básnířka si myslí že jsem pes
povodí mě svými dychtivými souly
chce abych neštěkal v melodii
a čekal tiše bez
přinesu jí dřívko
to ještě píše
slovy
až se v ní utouží srdce svými sóly
chce znát vesmír
znamení kde já tichý chlapec
kotvím hvězd?
u vodní říše
a hledám přístav pro lásku
než mě proud vezme do jezerních výšek
než nechám u břehu
zelenomodré nebe
co si tam počneš děvče
s bezovou lodičkou na provázku
Přečteno 117x
Tipy 18
Poslední tipující: jort1, narra peregrini, Ophelia81, Iness, Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, RadekČ, zdenka, mkinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)