Vážně tě miluju!
Žádný podvod, žádné lži.
Museli jsme ujít mnoho kilometrů
než jsme se potkali.
Miluji tě a víš co?
Nespěchej s odpovědí.
Láska není hra s pocity
vytrženými z duše.
Ale já vím, že mě miluješ.
Budu tě držet v náručí,
něžně políbím na rty,
zašeptám ti báseň.
Rozpustíš se v mém objetí
a řekneš mi: "Miluji tě,
našla jsem tě, drahý,
v životě vše nebylo marné."
Autor: Novemto Komo
Moc dobrá, nic není v životě marné, každý si musí projít tu svou cestu. Dovedeš to pěkně podat. ST.
07.05.2024 20:34:18 | Paulín
Kilometry vedoucí k lásce, to je to nejsmyslnější a taky nejvíc smysluplný putování:-)*
PPÚ Honzo a krásnej den přeju
03.05.2024 11:53:10 | cappuccinogirl