Anotace: ( Je čas roubování. )
Chtěl bych ti přirůst k srdci
jak jabloňový štěp
jedno tělo
jeden kmen
s korunou samý květ
společně odolávat větru i dešti
radovat se z úrody plodů
už nikdy sami
jen vždy spolu
Roubování
Šroubování
Je čas lásek
Namlouvání
...
Jó, máj
...
Hezká, Jirko, jako vždy
03.05.2024 23:47:14 | Anfádis
Díky Vlaďko , ale nepřeháněj. Moc dobře znám svoje slabá místa.
03.05.2024 23:56:52 | Jiří I.Zahradník