Hodně líbí. Fakt dobrá poezie.
04.05.2024 10:09:09 | mkinka
možná bývala romantická v představě
když začínal v soukromí náš svět
nosila i v jarních ulicích světle fialové krajkové šaty
to také vzpomínám
ač mám dnes jenom svých černobílých vět a srdce šeřící*
04.05.2024 14:12:36 | J's ..
Já počítala venku sedmikrásky, posílám ti kus energie,snad slova dodají kus terapie.
04.05.2024 14:18:56 | mkinka
a už zasejc sedmikrásky
ty snad porostou na anglickém trávníku
kdežto u mě na zahradě se nedá hrát wimbledon
na dvorku mám dříví i v červenci
tenisáky nad bazénem jsou jinde
v šeříkovém sportovním outfitu
vlní se sukénky při prvním servisu
ale já už tak nějak polehávám i v sobotu... okay... tak jdu ven
dokud svítí míček
než mě zasmečují noci sítí*
04.05.2024 14:52:45 | J's ..