Pod hvězdným nebem lásky

Pod hvězdným nebem lásky

Anotace: ...

Tvá láska je pro mě jako jasná hvězda noci,

jediná, ke které se mohu v modlitbách obrátit

Tvá láska je pro mě jako vůně jara,

která mě hladí něžně jako vítr ve vlasech

 

Láskou jako teplý šálek čaje mě zahaluje,

v objetí Tvých slibů mé srdce taje

Ve Tvé náruči se mé srdce hřeje,

v oceánu lásky klidně plave

 

Ve Tvé náruči teplou lásku objevuji,

v každém Tvém polibku štěstí nalézám

V Tvých jasně zářících očích čtu,

že s Tebou jsem doma, tam, kam patřím

 

Mé srdce tichounce a sladce spí,

ve Tvém objetí se šťastně probouzí

Ve Tvých snech láska nikdy neumírá,

v každém svítání nový sen se rodí

 

Pod hvězdným nebem se náš osud spojuje,

s Tebou se mé srdce citům odvazuje

V každém Tvém úsměvu září štěstí,

jen s Tebou jsem celek, já a Ty v jediném snění

Autor Misha, 05.05.2024
Přečteno 56x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí