Vzácný okamžik: Víra v lásku

Vzácný okamžik: Víra v lásku

Anotace: ...

V každém Tvém doteku svou radostnou oázu nalézám,

v Tvých očích se láska blýská jako hvězdný plamen

V Tvém objetí mé srdce znovu plápolá,

můj život s Tebou mi prospívá

 

V Tvých slovech cestu nacházím,

v Tobě své štěstí snad objevím

S Tebou světlo ve tmě vítězí,

jiskra naděje ve mně září

 

V mém srdci láska dávno spí,

s Tebou se k životu probouzí

S Tebou srdce nadechuje,

do světa mým hlasem lásku a štěstí posílá

 

Všechny obavy tím v dáli mizí,

pod tvým dotekem svět se rozjasní

Štěstí a odvahu mi jako dárek dáváš,

s Tebou je každý můj krok jistější

 

Ve Tvé lásce se pomalu topím,

do ní se bezpečně hluboko potápím 

Ve Tvé lásce se mé srdce zahřeje,

s Tebou nikdy smutek nezavládne

Autor Misha, 06.05.2024
Přečteno 56x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí