Krásné intimnosti
hladkost na dotek
přestal čas se postit
chci Tvůj polibek.
Láska v intimitě
srdce na dosah
jenom chvíli mít Tě
zmizí ze mě strach.
Oči v okouzlení
vlhkost na těle
láska lidi změní
a nebo semele.
Je to buď a nebo, dopředu netušíš, ale-chceš to zjistit:-)*¨
Skvělá báseň.
07.05.2024 13:00:06 | cappuccinogirl