Isoldo moje milá, kde jsi?
Tvá ústa, tvé oči, tvé vlasy
chybí mi věru zcela!
Vzpomínáš jak šli jsme po pobřeží
jen tak oddáni sami sobě
to bylo večer, ten večer před večeří
měsíc svítil, však víš.
Ach má Isoldo, malá, krásná s dlouhými vlasy.
Kdes nyní, uvidíme se zítra?
Zítra asi.
Možná, snad,
tvé boky, tvá ústa, tvou hruď
mám vskutku rád.
Tam na pobřeží za měsíčního svitu
milovali jsme se zcela.
Má lásko jediná, má Isoldo
kde jsi, kde?
Na vždy budu tvůj
a ty na vždy má.
Má Isoldo jedniná...