Jen jednu básničku,
vzpomínku na Tebe
o tom že láska je
zrovna tak jak nebe
to když tě objímám
libám Tě hluboce
hladim Tě po tváři
pak jdeme za ruce
držiš mě pevně a já citim sílu
že spolu budeme, neztrácím víru
že všechno zvládneme a budeme šťastní
že láska zvítězí i když mysl běsní