Nov nám hvězdné nebe dopřává
A s našimi sny si pohrává
Až jednou přijde čas
Objevíme hvězdy zas
Třeba se tam, milý, setkáme
To bude hvězdné vinobraní
A nikdo nám v tom nezabrání
Když budou létat vlasatice
Radosti bude o to více
A ze Země krásná podívaná
Ty nebudeš sám a já sama
Nov nám z dálky bude přát
A nechá nás láskyplně spát...
Krásná, upřímná, něžná báseň... zasnila jsem se s Tebou, milá Alalenko... děkuji! :-)
13.05.2024 20:05:28 | Helen Mum
Milá Helenko, srdečně děkuji za zastavení a moc děkuji za krásný komentář - je to balzám pro duši.
Děkuji a přeji pohodové dny (*)
14.05.2024 19:19:17 | Alala
Moc hezká báseň, Alalko:-) Dojemná.
08.05.2024 11:15:59 | cappuccinogirl
Děkuji, milá Kapučínko za hezké zastavení.
Vidíš, já jsem to psala, jako smířlivý a také veselý pohled "na pak."
Doufám, že to bude až v dalekééé budoucnosti ;))
Moc Tě zdravííím (*)
08.05.2024 18:33:05 | Alala