Půjdu i tam, kde leží sníh,
abych zase slyšela Tvůj smích
Srdce mé v Tobě najde klid,
v lásce Tvé mé pouto sílí
Tvá láska mě zahřívá víc než slunce,
v Tvém objetí se cítím jako v pohádce
Každý okamžik s Tebou je pro mě dar,
v Tobě nacházím štěstí jenom tak
Jsi můj vysněný princ z pohádky,
spolu procházíme životní pouť bez hádky
Tvoje láska je pro mě jako kouzelný klíč,
otevírá dveře do šťastného ráje
Tvoje láska je pro mě jako nekonečné tango,
kde moje srdce své místo našlo
V nenaplněné touze s Tebou tančím,
kde náš duet slov jako něžná melodie zazní
Na Tvých rtech se každá má obava tají,
každý Tvůj dotek mě rozpálí
Z Tvého pohledu láska jako řeka proudí,
nikdo a nic ji totiž nezastaví