Vzpomínky utkané z pavučin
V pavučině myšlenek motýl něžný
krouží.
V křídlech hebkost plátku růže,
stejně jako její kůže,
po které…
toužím…
Vzpomínka zkalená přívalem slz,
co dobyly tvrz
červených víček;
snad od svitu svíček, či barevných sklíček,
jež oslepí oči, když hlava se točí
a bláznivý kočí
řídí pár koní na dlouhé oprati,
snad v zákrutech neztratí…
cíl…
žít ještě jednu z těch…
chvil,
plných zázraků,
jež kreslí má paměť,
upřená do mraků…