Si mojim šťastím
Vo vlasoch jas
sa ti perlí
zas a zas.
V očiach perly,
v srdci radosť
odkrytá.
Hviezdny most
sen odmyká.
Únik najtichší
dlaň, dlaňou otvoríš
úsmev najmilší,
ústam dovolíš.
Dokorán dvere
noc ti dala,
a mesiac v jazere
si objímala.
Túžba ťa kolíše
buď pri mne krásna
noc denník píše
pre blázna.
Utíš ma rozkošná
si mojim šťastím
chveješ sa
v náručí ti zaspím.