Chybí mi něha ve slovech
Která snad rozpadla se v prach
Nechvěji se pod dotyky
Zřejmě je omyla voda
A neoplácím polibky
Asi je rozmetal vítr
Kdyby vše bylo ve hrobech
Čekala bych na zmrtvýchvstání
Zmrtvýchvstání... tak tohle slůvko mne napadlo dnes po ránu, když jsem se hrabala z postele a bolel mne celej člověk:-)
Ale tvýmu dílku "sluší" daleko víc... Skvělá báseň, ale srdíčko v ní stůně...
09.05.2024 21:52:32 | cappuccinogirl
Ccicci, děkuju ti za krásný komentář....ale to víš, slova, slova, slova... ;)***
09.05.2024 22:17:29 | Anfádis
A to je dobře...dobře...dobře...:-)
Ještě aby ses mi trápila:-):-):-)***
09.05.2024 22:32:03 | cappuccinogirl