Ó Romeo
můj božský Romeo!
Sejdeme se ještě někdy?
Má rodina nepřeje nám
by scházeli jsme se spolu.
Já raději s tebou byla na vždy,
jen u jednoho stolu.
Utečem v dáli
do večerního ticha.
Ach Romeo, můj Romeo
mé srdce bije, má duše dýchá
jen pro tebe.
Ach.
Kde jsi?
Přijdeš-li na naše milé místo.
Tam večer,
tam kde mír a čisto
čisto v našich srdcích.
S láskou mou a tvojí
pak budem spolu
a milování budem přijímat pod obojí.
Ach Romeo, milý Romeo.
Můj Romeo...