V mém životě se nový muž objevil,
mé srdce svou láskou naplnil
Do duše mých snů světlo přinesl,
s každodenní šedi mě vytrhl
V jeho očích se láska jako diamant třpytí,
jeho něžná slova mou duši pohladí
V srdci mém se najednou víra zjeví,
že ve světě jeho lásky mám vše, co si přeji
Jeho úsměv do mých rtů vniká,
v srdci láska jako růže rozkvétá
V každém okamžiku se touha probouzí,
v jeho dechu se mé srdce ztrácí
Vím jistě, že srdce mi jen pro něj bije,
v rytmu jeho jména pomalu taje
V očích jeho lásky září má duše,
jeho dotek jako jarní sluneční svit hřeje
Každou chvíli se v jeho očích ztrácím,
v něžných slovech jeho lásky se k němu vracím
Spolu v srdci vře plamen, co nikdy nezhasne,
v jeho lásce nacházím štěstí, co mi chybělo dříve
Tak hodně štěstí Míšo, už se těším na tu záplavu veselých básniček:-)
10.05.2024 17:20:10 | Žluťák
Lásku ti moc přeju, Miško:-)*
10.05.2024 17:16:00 | cappuccinogirl
děkuji moc, milá kapučínko, kéž bychom mohli být spolu, ale osud nám nepřeje, je to složité, protože on je moc daleko a mám svou rodinu, kterou nemůžu opustit, především moje dvě dcerky, které miluji a potřebují mě:-)
12.05.2024 19:10:32 | Misha