co ti pomůže navždy zapomenout
vzpomínko
stárnu
jak vítr za kopcem u javoru
na rovině rozeběhnutých za bečvou
slabý za zenitem
ohníčkář z hradiska
na stráni špendlíky očí
pozorují mě s obavou
zda černočerné mraky v nebi chci rozehnat
však!
raději neutíkej na vrchol
děvče větroplachů
protože tentokrát přicházím prohrát
kde píchat nestačí
neměj strach
šachovnice z šatů nic nepoví
již zítra si koupíš umělcovy květiny
a dáš si jméno poušť
jak nemiloval jsem lépe a dělal pouze houšť
nachový
špendlíky také mají ostny
měly chránit naše tělo v rozvlněných keřích
dokud ještě v dušičkách
o něžnostech bdělo
a nespletlo se v srdci
šťavnatá mirabelo
tak vítr přináší dál mraky
které já neuměl rozehnat
být malíř cáknu na ně kaňky a to jenom tak
také jsem býval plachý a lhal jsem
že dnes nesmíš má lásko umírat
to ti pomůže navždy zapomenout
šachmat!
Přečteno 109x
Tipy 17
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Sonador, mkinka, Marten, zase já, Psavec, Ophelia81, cappuccinogirl, Tomcat, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)