Popletl si mi hlavu
Anotace: Tak mám hlavu popletenou, pomotanou vlnkama a zmateně si v tom plavu a nevím, co s rukama. Tak mám hlavu popletenou, jsem Tě plná po okraj, doufám, že si na tom stejně a přijde už jenom ráj.
Popletl si mi lásko hlavu,
hačkama a jehlicí,
a teď si v tom pěkně plavu,
se svým srdcem toužícím.
Popletl si mi lásko hlavu,
klepou se mi kolena,
když Tě vidím stávat v davu,
cítím se jak zmámená.
Popletl si mi lásko hlavu,
vznikl svetr dlouhý jak šála,
cítím se jak na popravu,
horkost i chlad ze mě sálá.
Popletl si mi lásko hlavu,
k tomu kousek obočí
a mé srdce v tomto stavu,
nádherně se ochočí.
Popletl si mi lásko hlavu,
moc se těším na Tebe,
pomalu už k Tobě plavu,
se svým srdcem z kamene.
Popletl si mi lásko hlavu,
snad to dobře dopadne,
srdce mé jak hruška k jaru,
zas ze stromu nespadne.
Komentáře (5)
Komentujících (5)