Je krásný jarní den
počasí jako sen
Ptáčci jemně švitoří
o tom, že na nádvoří
dva milenci pevně stojí
jazyky si rány hojí
a přitom se laskají
ruce v klidu nemají
To byl tedy sen
jsem zas orosen
A vám přeji, moji milí
mnoho lásky, mnoho síly
krásnou dobrou noc
šimrám rád a moc
...
..
.
A v noci byli motýli, šimrali Tě na chvíli. Po noci přišel bílý den a utnul lumpačivý sen:-)))
12.05.2024 18:54:41 | CULIKATÁ
:-))) Moc pěkně napsáno, milá Culíčkatá :-)))* Díky moc a měj se úchvatně*
12.05.2024 20:03:41 | Ondra
Šimrání a lechtání
Hihňání a chechtání
No prostě...
Smutky zahání
:)*
Ahoj!
12.05.2024 09:05:51 | Anfádis