Anotace: ...
Dobře napsaná báseň! Hlavně ať vám ta tlustá čára dlouho vydrží! Občas se může přeměnit na "přechodovou" -jenže já jsem odjakživa spíš pesimistka...
16.04.2007 10:23:00 | Juhunka
zdravím,hlavne se nenechat ovlivnit některými bodovači....pěkné,kdo chce najde si co chce...a proč hodnotit body?nízké nedávím,protože si říkám,áe tomu třeba zrovna já nerozumim,a kdyz se mi to líbí...tak je to za 100,ale je to zas jen můj pocit..a já nejsem ten,kdo má hodnotit....pěknej den.
06.04.2007 19:05:00 | nene