hrdličky v máji

hrdličky v máji

hrdličky v máji

mají jediné mládě

podobá se na malé housátko

a my
pohřbíváme svou lásku
na zahradě

jak nemocné a sivé koťátko


to koťátko

nehrálo si v trávě

našlapovalo pomalu
třáslo packami

však nedospělo k té hrdliččí slávě

neuslyšíme ani vrkání


hrdličky v máji pláčou
nechtějí opustit strom

kočičí máma vyšinutá žalem
snesla se jak ptáček
sivě na beton
Autor J's .., 13.05.2024
Přečteno 83x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Marten, Anfádis, zase já, Ophelia81, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel