ve hvozdech tmavovlásky
jsme světelní jeleni
aby přišel hvězdář
jsme fotoni
ty tmavovlásko
ty básnířko
ty lásko
neskrývej se za brýle
nebo změním svůj hlas
tvoje oči pro cíle
dívají se právě včas
jsme světelní
jsme fotoni
skrze těla v záření
můj svit vniká do ženy
poleť
poleť než přijde brýlí čas
a tmavé tóny nezjemní
tvůj niterný rytmus nás
jsme světelní
jsme sněžení
pro krok teskných černých hávů
vlož z našich modrých snů
do srdcí esencí
melodii
lesních králů
hluboko rád pronikám
neříkej že do nikam
když tě celou rozkmitám
zas posíláš mě jen hvězdám ve hvozdech tmavovlásky
Přečteno 117x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Psavec, mkinka, Fialový metal, Anfádis, zase já, Ophelia81, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)