Žehnám tú chvíľu
Žehnám tú chvíľu,
pri ktorej som sa pri tebe zrodil,
keď o láske nemal som chýru
iba životom som sa brodil.
Žehnám tú chvíľu, keď pocítil som,
ruku nežnú, čo pri mne bdie stále
a srdce drahé bije dvom,
kým príde malé finále.
Žehnám tú chvíľu, keď srdca zvon,
volá ma v pravej chvíli,
život je krásnym snom
múza moja zdroj sily.
Pri svite mesiaca,
hladím ti tvár,
tvoja ruka ma sprevádza
si môjho života dar.
Driemal sam v sladkom snení
kráčal vedľa teba
v putách lásky zapletený,
čo viac mi treba.