Šeptání
Les šeptá cosi o zrození,
o kráse, která tu je…
i není…
o tichu, které bolí do uší
o příslibu slz,
což chlapovi nesluší…
Jak ale bránit se
pravdě léty dané,
když stále, čím dál více,
v tvé duši potrhané,
se budí teskné tóny,
roky nepoznané
a vlčím mákem ozdobené líce
i srdce cválající vpřed,
sní o tom, co se stane,
zítra, nebo třeba hned,
až první tanga takty
na parket lásky vyzvou,
to nitro rozhárané,
poseté mnohou jizvou…
... no, tak to se pleteš, protože drtivá většina hlodavců, žere i maso; dokonce bývají i kanibalové... je to asi hrozné, ale je to tak...
16.05.2024 23:48:14 | mravenec
No toto, teda ne, že by jindy ne toto, ale toto! :-))
Rozuměj: dost teda dobrý!
16.05.2024 09:16:19 | IkkarisKa