Tajomstvá

Tajomstvá

Anotace: -

Tajomstvá

Už slnko zlaté za hory padá
sladký sen mi ruku podáva
blesk lásky ma uspáva
noc ešte mladá,
takto si pri mne hovie,
čo to za slasť, kto mi odpovie?

Čierna noc mraky kryje
svetlá hviezd nebo seje
nebeský vlk vyje
celým srdcom cit rozleje
sladký song znie,
prečo ma hreje? Ktože to vie!

Hromy bijú. dážď leje,
láska sa budí, vstáva,
ako dúha sa usmeje
nevadí jej zlá čierňava
slza v radosti sa topí,
kto to pochopí!

Ako víla pekná sedela,
sladké dotyky vila
jej tvár sa belela
iskra v srdci iskrila:
Kto poráta tie slzy, čo padajú?
Keď ústa nikoho nemajú!

Autor IronDodo, 16.05.2024
Přečteno 81x
Tipy 24
Poslední tipující: jort1, Marťas9, RadekČ, Chane, Tomcat, Emani, Pacik, Ondra, Emily Říhová, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Citlivé.

16.05.2024 21:37:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel