Co spojí dva lidi dohromady???
Už o dávných časů lidi spojuje,
s lží a nenávistí tvrdě bojuje.
Někdy prohrává,někdy vede,
spojit dva lidi k sobě,svede.
Láska...,tak se jmenuje,
někdy je blízko,někdy se vzdaluje.
Láska má mnoho tváří,
na začátku tak krásně září.
Konec však pěkný není...
...jak těžké je pak probuzení.
Probuzení z krásných snů,
procitnutí do všedních dnů.
I tak ale stojí za to,
je cennější než všechno zlato.
Na světě by se bez ní špatně žilo,
kdyby se to aspoň nezkusilo.
Komentáře (1)
Komentujících (1)