k loučení o jenombásničkách
Anotace: ... jsme došli a tak už tě nečekám
hvězdičko
proč se ti rozvolnily vlasy
už nenosíš culíky
s růžovou gumičkou
a přesto na mě ze záňadří tasíš
ultimáta
že chce být písničkou
ale já nepůjčím ti svého hvězdáře
nedám do dlaní triedr
vždyť to už by kvetla pátá
jež si spletla srdce s pastičkou
a kam jsem ji přivedl
…
a tak jediné co klape
jsou botičky myslící na podpatek
na cestě křivolaké
notičky pro ně mají bříško
s tečkou
a jedno slovíčko
jaké?
zas třpytíš viď?
počkej to je jenom básničkou!
Přečteno 102x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, IronDodo, Lexi, Ophelia81, Psavec, Chane, Anfádis, Sonador, cappuccinogirl, mkinka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)