Anotace: Andělé na Zemi jsou a existují
V depresích často se strachem ve tmě sedávám,
S démony v mé hlavě bojuju, ale pomalu prohrávám.
Život stal se mi jedno velké utrpení,
Chci to vzdát! přeji si zmizet! Upadnout na dno zapomnění!!
NA DNĚ..
Na samotném dnů, na pokraji beznaděje,
Zjevil se přede mnou anděl který se na mě směje.
Strážný anděl co svatozář mu jasné září,
Je to sen? Vždyť nespím! Opravdu je to andílek s nevinnou tváří.
Pak pravil, že přišel ukončit moje trápení a přišel mě zachránit,
Vše zlé v dobré obrátit a neštěstí zabránit.
Jediný pohled do jeho hnědých očí stačil k tomu,
Abych věděla, že už nepustím! Nedám ho nikomu!
Již věřím na zázraky, stal se mim světlem ve tmě,
Vzal mě do náručí a drží mě v něm pevně.
Můj strážný anděl, můj milovaný chlapeček,
Můj život, můj celý vesmír, můj Mireček ❤️
tohle se mi dobře četlo... plné naděje* jo - taky věřím na zázraky, jsou skutečné;)
18.05.2024 23:38:35 | Sonador
Moc ti děkuji za tvůj kladný a zároveň potěšující komentář.. Jsem ráda, že ti báseň dala pocit že z ní vyzařuje naděje.. :)
18.05.2024 23:54:27 | ToxicVerun