věrná
jeden lhář
a jedna ústa
jedna láska mohla zůstat
noc
*
zas ji nechám na pokoji
samotnou
zas budu jeden
jehož srdce promoknou
promoknou dál slzou svojí
tvoje ústa jen rty zhojí
ale já nechci je dát
blíž jak jedenkrát
kdy
jeden lhář
a jedna ústa
jedna láska mohla zůstat
věrná
Přečteno 119x
Tipy 16
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marten, Psavec, jort1, Ophelia81, Anfádis, IronDodo, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)