Zářivě spolu

Zářivě spolu

Anotace: ***

Tisknout se v objetí tvém, vlídném,
jako na hrudi usínat,
cítit tlukoty jak vlny, klidné,
myšlenky do nich upínat.

*

Ve kterých záříme spolu, tak barvitě,
jasně jak večerní polárka,
koho bych miloval nebýt tě,
ty a já nejhezčí pohádka.

*

Těším se dotyků, tvých safír očí,
co překrásně vybarví krajinu,
polibky na čelo co do duše vkročí,
ty jediné v kterých se zavinu.

*

Jsi zářivé slunce pro pochmurný měsíc,
jsi jang pro můj zničený jing,
jsi víc než jen voda, jsi pro mne nejvíc,
jsi pro mě jak pro Floppa Bing.

*

S tebou chci prožít své radosti-strasti,
pro tebe mé srdce tepe,
bez tebe chybí mi některé části,
jsi jediná má a já miluju tebe.

Autor Henry_propper, 20.05.2024
Přečteno 112x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel