Pá a mizím
Z hrníčku čaje máty
pijem zdraví lásky
ve srubu dubového dřeva
a vyplétáme povzdechy vůní
ale ty tvoje ledové rty
to je chlad
a přemrštěná bázlivost
z toho neklidu snůšky lží.
Cítím
nevím prudký úskok
tak odjedu vlakem provždy
a co já vím
nejsi sama k sobě upřímná
v tom ponoření kontrastu střepin pohledu
děvušenko
proč to máš obrácené
prosím je to v lihu proč...?
Zamračilo se tady
náš čas vypršel
promiň za střet zájmů
nebylo to záměrné
pá a mizím v páře nedohledné
neudělej pitomost
nestojím ti za ni
ani
co by za nehet vlezl.
Přečteno 136x
Tipy 14
Poslední tipující: zase já, Anfádis, Ophelia81, Sonador, IronDodo, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)