umřít ve štěstí
Anotace: ...to je ,,láska''
jak zní tóny ,
když zavírají se víčka
a snů přicházejí miliony?
a když dohořívá svíčka,
stíny se krátí,
připravuje se další životní hříčka.
kuličky štěstí se vrátí
do děckých dlaní,
najdou si chvíli a zase se ztratí.
úsměv slzám brání,
umřít ve štěstí,
v dlani co nás chrání.
Komentáře (4)
Komentujících (3)