My Immortal

My Immortal

Anotace: Písňový text

Když tak o nás přemítám

o dnech kdy jsi mi byl tolik blíž

v předsálích lásky 

bouři srdce otvírám

žít bez nadsázky

dny co patří jenom hrám

těm milostný hrám

kdy stavíš si chrám 

něhy, co je tolik blízko.

 

Mříž, proč cítím tu mříž teď v srdci mém.

Chlad prázdná je jejím pojivem.

Osud můj jsi, nebo jen omylem.

Proč cítím tu mříž ...     v srdci mém.

 

 

Teď když už jsme každý sám 

a stín smutku padá na můj klín

dál se srdce ptám

v těch prázdných vteřinách.

Proč sama usínám

proč jen braním se hrám

těm milostný hrám

kdy stavíš si chrám něhy,

co je tolik blízko.

 

 

Zas toužím po novém spojení 

tak vrať se, buď mojí závratí

ve chvilkách co se víc neztratí

Proč cítím tu mříž ....      v srdci mém. 

 

 

 

Přijď lásko vzdálená

přijď k srdci blíž

buď novým chrámem 

zlom chladu mříž.

 

 

Zas toužím po novém objetí

tak vrať se, buď mojí závratí

ve chvilkách, co se nám neztratí.

Teď bořím svou mříž ...         v srdci mém.

 

V srdci mém.

V srdci mém.

 

 

Autor Malá mořská víla, 21.05.2024
Přečteno 140x
Tipy 21
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Aida, enigman, martinaV, Vivien, jort1, Frr, Psavec, Tomcat, Akrij8, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

motýlí...

27.05.2024 13:13:31 | enigman

líbí

vílunko - takovou píseň bych chtěl slyšet...j
PS seš moříčko Lásky, které však není slané-chutná po ančovičkách a vzácném úhořku!!!!! ST*

21.05.2024 13:11:18 | Frr

líbí

Kéž boříme své mříže ve jménu svobodné lásky

21.05.2024 11:58:35 | Akrij8

líbí

Pěkné.

21.05.2024 08:04:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí