že!
tolikrát poslala jsi mě k vodě
až jsem přijal místo
kde píše druhý břeh
krásné je
plné jistot
až tajil by se dech
tak blízko ke svobodě
a ty?
plačtivý vzdech
už si své slzy nech
už si mě nevšímej
proč stále za mnou jdeš
vždyť nejsem jedinej
kdo díky básni
zemřel ve tvém srdci
*
to srdce plné vody zaplaví celý svět
a vzteklý leknín
jenž zuřivost svou hloubí
v podivném tekutém hobby
je uchlastaný čert
je rudý nos můj
na který játra nevidí?
že!
led ve snu
vzal jsem si do huby
teď tonu v lítosti a zlost mě zostudí
ještě štěstí
žabincová mapa
mě z hlubiny nepustí k tobě
mrtvá jsem láska?
a vodnice emocí mě objímá ve strachu ve vodě
Přečteno 111x
Tipy 14
Poslední tipující: Loveless, martinaV, IronDodo, Chane, cappuccinogirl, Psavec, Anfádis, Ophelia81, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)