Do oken tiše déšť bubnuje,
všechny slzy smutku z tváře smyje
Přesto v srdci tichý pláč zůstává,
vzpomínky minulosti v duši jako vlnobití hučí
Procházím utkvělým časem,
do tmy, kde stíny mého já se ztrácejí
Hledám světlo, které noc rozptýlí,
ztracené vlny minulosti se na břehu lásky zlomí
Naše láska se k životu probouzí,
v našich srdcích znovu ožívá
Jiskra naději a radosti plápolá,
v duši se všechna bolest pomalu vytrácí
V Tvých očích se láska odráží,
jako jasná hvězda na nebi září
V Tobě nacházím svou oporu a sílu,
víra v nás spojená jako nit v tkaničce času
Snad se Tvá láska nikam neztratí,
vést mě bude síla, co ve mně zbývá
Ve splynutí našich duší nový svět se rodí,
věřím, že společně náš příběh napíšeme až do konce