Neznámá
Dala by svůj život
za zdraví druhého,
ale je jenom
smrtelná.
Rozbrečela se
a prosila
o zázrak
z nadpřirozena.
Poslala své dlaně,
své srdce
i duši.
Prosila
a věřila,
že Bůh vyslyšet
musí.
Ten poslední,
ať to zkusí.
Jediný.
Věrný.
Pro kterého srdce buší.
Aleluja.
Přečteno 168x
Tipy 40
Poslední tipující: Misha, Dejvis, jort1, Frr, martinaV, Anezka.M, nehledaná, Marťas9, IronDodo, RadekČ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)