Svíravé je pomyšlení
Na ztrátu toho
Čeho... achjo... mnoho není
Pulzují některé chvíle
A jiskří svojí vzácností
Pošetile rozpustilé
Hlavně ať z nich nezůstanou
Znamínka černá
Z bolesti
ST***
Ale ... ale
Takhle to vypadá hodně smutně
Žádný střípek duhy ...
Když úplněk na nebi
Když potřetí ...
Třetí řádek básně čtu
Trošku jej nafouknu:
"Ju ?"
"Achne... Áchjó... naštěstí... to známe... pouze z vyprávění."
22.05.2024 12:37:45 | Fialový metal